ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; Zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- Chesterfield Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

18. Suçıktı Şiir buluşması gerçekleşti

Balıkesir’in Dursunbey İlçesi’nde 18. kez gerçekleştirilen Suçıktı Şiir Akşamları, şairlerin buluştuğu ve şiiri konuştuğu bir dizi etkinliğe ev sahipliği yaptı.

21.7.2011

18. Suçıktı Şiir buluşması gerçekleşti

Suçıktı Şiir Akşamları’nda ilk gün Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Şiir Evi ziyareti ve sergi açılışının ardından, aynı merkezin salonunda ‘Şiirin Medyası Var mı?’ konulu panelle başladı. Hüseyin Akın’ın yönettiği panelde konuşmacı olarak A.Ali Ural,Celal Fedai, Mustafa Muharrem ve Gonca Özmen yer aldı.

İlk günün akşamında; ‘şiir akşamlarına’ adını veren Suçıktı mesiresine davetli şairler şiirlerini okudular.

Celal Fedai, Osman Konuk, Hüseyin Atlansoy, Hayriye Ünal, Gonca Özmen, A.Ali Ural, Mustafa Muharrem, Hüseyin Akın, Bülent Parlak, Alper Gencer, Ayşe Sevim, Fatma Şengil Süzer, Halil İbrahim Polat, Furkan Çalışkan, Nurettin Durman, Adem Turan, Ali Sali, Ahmet Edip Başaran, Hasan Selami Binay ve Ahmet Veske gecenin şairleriydi.

Kendine özgü çizgileriyle tanınan Hasan Aycın’da geceyi izleyen konuklar arasındaydı.

18.Suçıktı Şiir Akşamları; ikinci gün yapılan ‘Şairin Hayatı Şiire Dahil mi?’ başlıklı ve Furkan Çalışkan’ın yönettiği, Hayriye Ünal ve Adem Turan’ın konuşmacı olduğu atölye çalışmasıyla son buldu.

Yorumlar
Mesaj Yaz 22.7.2011 04:48:22
Aslında ben de 15 Temmuz - 19 Temmuz arası Balıkesir, Edremit- Güre'deydim..haberim olsaydı belki de gelirdim şairler toplantısına. Kısmet değilmiş demem ki..hayırlı olsun.Kutlarım. Saygımla. Selamlar.


Yorum Yapın

18. Suçıktı Şiir buluşması gerçekleşti ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.