ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Müzeyyen Senar ile bir ömre bedel!

Türk sanat müziği sanatçısı Müzeyyen Senar’ın "Müzeyyen Senar ile Bir Ömre Bedel" albümü, sanatçının 93. doğum günü dolayısıyla Odeon Müzik tarafından yeniden piyasaya sunuldu.

20.7.2011

Müzeyyen Senar ile bir ömre bedel!

Müzik şirketinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Senar’ın 1998 yılında çıkardığı ve stüdyoda kaydettiği son albümü olan "Müzeyyen Senar ile Bir Ömre Bedel", yoğun istek üzerine tekrar müzikseverlerle buluştu.

Ajda Pekkan’ın "Yanıyor mu Yeşil Köşkün Lambası?", Fatih Erkoç’un "Geçti Sevdalarla Ömrüm", Feraye’nin "Feraye", Kubat’ın "Ormancı-Maya", Levent Yüksel’in "Keklik", Nilüfer’in "Dalgalandım da Duruldum", Nükhet Duru’nun "Şarkılar Seni Söyler", Sezen Aksu’nun Gülşen-i Hüsnüne", Şebnem Ferah’ın "Sarı Kurdelem Sarı" ve Tarkan’ın "Benzemez Kimse Sana" eserlerinde Senar ile düet yaptıkları albüm, yeni kartonet tasarımı ve orijinal kaydıyla müzik marketlerdeki yerini aldı.

Yorumlar
Mesaj Yaz 26.7.2011 09:38:42
Saygı ile...

Mesaj Yaz 21.7.2011 17:26:50
Ender sanatçılardan biridir.Bir çok sanatçıya örnek olmuş ve onların yetişmesine büyük katkı sağlamıştır.Türk Sanat Musikisinde bana göre bir Ekol'ür.Zeki Müren ve Bülent Ersoy yetiştirdiği iki büyük değerdir.Allah uzun ömürler versin efendim.Dua ile


Yorum Yapın

Müzeyyen Senar ile bir ömre bedel! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.