ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Harry Potter yarın vizyona giriyor

Fantastik olay örgüsüyle sinemaseverlerin ilgisini çeken serinin son filmi''Harry Potter ve Ölüm Yadigarları''nın ikinci bölümü, yarın vizyona girecek.

12.7.2011

Harry Potter yarın vizyona giriyor

David Yates’in yönettiği, Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson’ın başrollerini oynadığı, 2 ve 3 boyutlu olarak sinemaseverlerin karşısına çıkacak film, macera ve aksiyon sahneleriyle tüm dünya ile birlikte Türk izleyicilerle buluşacak.

Büyücüler arasındaki iyi ve kötünün mücadelesinin topyekün bir savaşa dönüştüğü filmde, Lord Voldemort ile Harry Potter nihai hesaplaşmaya gittikçe yaklaşıyor.

Harry Potter film serisi, Harry Potter’in 10 yıl önce ’’Sen bir büyücüsün, Harry’’ sesini duymasıyla başladı.

Warner Bros film şirketinden yapılan açıklamada, yapımcı David Heyman, ilk filme başladıklarında izleyicilerin ilgisini bu kadar çekebileceklerini tahmin edemediğini belirterek, bu filmin en çılgın rüyalarının bile ötesine geçtiğini ve geriye dönüp baktığında çok büyük bir gurur duyduğunu kaydetti.

Yazar ve yapımcı J.K Rowling de Harry’nin nasıl bir yol izleyeceği konusunda çok net fikirlerinin bulunduğunu ifade ederek, 7 kitabın 6’sını senaryoya uyarlayan Steve Kolves’in paha biçilemez bir çalışma arkadaşı olduğunu anlattı.

Filmde,’’Harry Potter’’ karakterini canlandıran Daniel Radcliffe, herkes gibi Harry’nin de yıllar içinde çok değiştiğini belirterek, bir oyuncu olarak her filmi, yeni bir şey yapabilme ve farklı türde beceriler geliştirme fırsatı gibi gördüğünü bildirdi.

Rupert Grint de hayatının çoğunun ’’Ron Weasley’’ karakteri olmakla geçtiğini ifade ederek, ’’Weasley, oldukça kolay korkabilen bir çocuk olarak filme başladı. Onun cesur ve özellikle de tehlikeli yerlere girdikleri son filmde pratik zekalı bir çocuğa dönüşmesi beni çok memnun etti’’ dedi.

’’Hermione Granger’’ karakterini canlandıran Emma Watson da oynadığı karakteri, genç kızların örnek alabileceğini kaydederek, Hermione’nin, zeki, cesur ve sadık bir arkadaş olduğunu bildirdi.

Yorumlar
Mesaj Yaz 12.7.2011 22:50:31


Merakla beklediğim yeni bölümü nihayet vizyona girdi. Hemen izlemem lazım :))




Yorum Yapın

Harry Potter yarın vizyona giriyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.