ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Caillou Çocuklarla Buluştu

Çocukların çok sevdiği çizgi film karakteri Caillou Konya Büyükşehir Belediyesi Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivali’nde çocuklarla buluştu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, iyiyi, güzeli, faydalı olanını vermenin önemine dikkat çekti.

31.5.2011

Caillou Çocuklarla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 100 Gün 100 Etkinlik programları kapsamında düzenlenen Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivali’nin 6’ncı gününde Caillou gösterisi yer aldı.

Programa katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, çocukların Caillou’yu çok sevdiğini belirterek, günümüz iletişim çağında görsel unsurların çocuklar üzerinde çok etkili olduğunu söyledi. Çocuklara iyiyi, güzeli, faydalı olanını vermenin önemine dikkat çeken Başkan Akyürek, “Artık günümüzde bir küçük işaretle tüm dünyayı karşımızda buluyoruz. Yapılması gereken çocuklardaki doğru ile yanlışı ayırt etme kabiliyetinin ortaya çıkmasını sağlamaktır. Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Ecdadımızdan aldığımız vatanı gelecek nesillere onların taşıyacağını öğretmemiz, köklü bir tarih, millet ve vatan şuurunu vermemiz gerekiyor” dedi.

Başkan Akyürek, konuşmasının ardından Caillou karakterini canlandıran sanatçıya çiçek takdim etti.

Programda, çocukların çok sevdiği çizgi film karakteri olan Caillou ve arkadaşları çeşitli oyunlar sahneledi. Yağmura rağmen binlerce kişinin izlediği programda çocuklar keyifli anlar yaşadı.

100 Gün 100 Etkinlik Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 31 Mayıs Salı akşamı Ahmet Şerif İzgören semineri, 1 Haziran Çarşamba akşamı ise halk oyunları gösterisi yer alacak.

Yorumlar
Mesaj Yaz 1.6.2011 21:24:12
Rica ederim.Ne demek.Size de sevgiler :)

Mesaj Yaz 1.6.2011 20:50:07
Mesela pepeyi izledikten sonra kızım hıh ! diyerek,kollarını bağlayarak ve yüzünü diğer tarafa atarak olur olmaz küsmeye başladı.Aslında pepe için nefret beslemiyorum ama ince ince yüreğim oynamıyor değil. Fakat minik kızıma göre o iyi bir arkadaş.Onu izleyerek vakit geçirmeye bayılıyor :)

Mesaj Yaz 1.6.2011 17:47:33
Caillou'dan nefret ediyorum.Bu otistik çocuk yüzünden televizyon zevki diye bir şey kalmadı evde.Tam bir üretim hatası ya.
Hıı bir de Pepe çıktı başımıza.
Haydi hayırlısı :)



Yorum Yapın

Caillou Çocuklarla Buluştu ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.