ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Eski Fotoğraflar Söyleşisi

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık’ın gelenekselleşen etkinlikleri “Fotoğraf Kulübü” başlıklı söyleşiyle devam ediyor.

23.5.2011

Eski Fotoğraflar Söyleşisi

Merih Akoğul’un moderatörlüğünde gerçekleşecek olan söyleşide Yusuf Murat Şen’i konuk olacak. MSGSÜ Fotoğraf Bölümü Başkanı Yusuf Murat Şen, 25 Mayıs Çarşamba günü saat 18.30’da dinleyicilerle fotoğraf koleksiyonunu paylaşacak ve soruları yanıtlayacak.

Eski Fotoğraflar başlıklı söyleşinin konusu bu kez fotoğraf eğitimi değil, fotoğraf koleksiyonculuğu olacak.Yeryüzündeki en eski fotoğrafın en fazla 170 yıllık olduğu düşünüldüğünde, fotoğrafın kısa tarihine bu kadar çok şeyin sığdırılmış olduğuna şaşmadan edemiyor insan.

Yer: Koç Üniversitesi -Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi, saat: 18.30

Yorumlar
Mesaj Yaz 24.5.2011 12:33:03
eski siyah beyaz fotoğrafların manası bir başka...


Yorum Yapın

Eski Fotoğraflar Söyleşisi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.