ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bakanlıktan 'Troya Müzesi' yarışması

Kültür ve Turizm Bakanlığı Troya Örenyeri’nden çıkarılan eserlerin korunması ve sergilenmesine yönelik Çanakkale’de yapılacak olan Troya Müzesi için mimari proje yarışması düzenliyor.

26.1.2011

Bakanlıktan 'Troya Müzesi' yarışması

Çanakkale’nin Tevfikiye Köyü’nde yapılacak Troya Müzesi, alandan çıkarılan tarihi eserlerin korunmasına ve sergilenmesine yönelik olarak kurulacak. Arkeolojik kazılardan çıkarılacak eserlerin arkeoloji meraklılarına ve ziyaretçilere sergileneceği müzenin mimari projesi için serbest katılımlı, tek aşamalı, ulusal mimari proje yarışması ilan edildi.

Yarışmaya TMMOB üyesi mimar/mimarlar veya bir mimarın liderliğindeki bir ekip katılabilecek. Yarışma sonucunda birinciye 60 bin TL, ikinciye 45 bin TL, üçüncüye ise 30 bin TL verilecek. Ayrıca üç mansiyon, üç satın alma ödülü verilecek. Son teslim tarihi 16 Mayıs 2011 olan yarışmaya ile ilgili tüm bilgiler Kültür ve Turizm Bakanlığı internet sayfasında yer alıyor.

Yorumlar
"Bakanlıktan 'Troya Müzesi' yarışması" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Bakanlıktan 'Troya Müzesi' yarışması ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.