ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Farid Farjad istanbul'da konser verecek

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nin 2011 yılı açılışı konserinde dünyaca ünlü İranlı keman virtüözü Farid Farjad sahneye çıkıyor.

14.1.2011

Farid Farjad istanbul'da konser verecek

Dünyanın ’Kemanı Konuşturan Adam’ olarak bildiği İranlı keman virtüözü Farid Farjad İstanbul’a geldi

Farid Farjad’a, İstanbul’da sergileyeceği performans boyunca ünlü piyanist Armen Aharonian da başarılı ve özgün yorumuyla eşlik edecek.

Fars (İran) halk müziği hakkındaki engin birikiminin yanı sıra klasik batı müziğini de başarıyla yorumlayan ve dünyada ‘Kemanı Konuşturan Adam’ olarak nitelendirilen Farid Farjad, İstanbul’da ikinci kez sahne alacak.

DOĞU BATI SENTEZİ

Fars asıllı sanatçı Farjad, İKÜ’nün davetlisi olarak Amerika’dan geldi. Doğu ve Batı’nın klasik ve etnik eserlerini başarıyla yorumlayan Farid Farjad Tahran Senfoni Orkestrası’ndaki çalışmalarının yanı sıra Batı Klasik Müziği üzerindeki çalışmalarıyla Fars müziğinin gelişimine önemli katkılar sağladı.

Yorumu ve tekniği ile dünyadaki en iyi keman virtüözleri arasında yer alan Farjad’ın An Roozha I, An Roozha II, An Roozha III, An Roozha IV, An Roozha V olmak üzere beş albümlük albüm serisinin yanı sıra Golha Orkestrası adlı kolektif bir albümde de eserleri yayımlandı.

Yorumlar
Mesaj Yaz 15.1.2011 15:24:38
Bu akşam ve yarın
saat 21 de Ataköy, Akıngüç O ditoryumunda...biletler 70 ve 80 lira...
sevgiler....


Mesaj Yaz 15.1.2011 00:25:12
SEMT OLARAK YERİ VE ZAMANI GÜN VE SAAT OLARAK..

Mesaj Yaz 15.1.2011 00:23:52
Çok istiyorum ama yeri belirtilmemiş...Bilen varsa yazabilir mi?
ESRA


Mesaj Yaz 14.1.2011 17:58:01
kesinlikle kaçırmayın


Yorum Yapın

Farid Farjad istanbul'da konser verecek ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.