ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Heidi - Müzikli Çocuk Oyunu

03 Ocak Pazartesi günü saat 14:00 ‘da Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyun, çocukları özel bir dünyanın içine çekiyor. Çocuk romanı yazarı Johanna Spyri tarafından yazılan eser; keçisi ve köpeği ile İsviçre Alpleri’nde yaşayan iyi kalpli Heidi’nin; yürüyemeyen Clara’ya dostluk elini uzatmasını ve çoban Peter ile olan arkadaşlığını anlatıyor.

3.1.2011

Heidi - Müzikli Çocuk Oyunu

Antalya Devlet Opera ve Balesi’nin sahnelediği müzikli çocuk oyunu ‘Heidi’ ilgiyle izlenmeye devam ediyor. 03 Ocak Pazartesi günü saat 14:00 ‘da Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyun, çocukları özel bir dünyanın içine çekiyor. Çocuk romanı yazarı Johanna Spyri tarafından yazılan eser; keçisi ve köpeği ile İsviçre Alpleri’nde yaşayan iyi kalpli Heidi’nin; yürüyemeyen Clara’ya dostluk elini uzatmasını ve çoban Peter ile olan arkadaşlığını anlatıyor.

Bu sanat sezonunda sosyal sorumluluk çalışmalarıyla herkesin dikkatini çekmeyi başaran ve ‘1 Piyano 4 Solist’ projesinin yanı sıra Zeytinköylü çocukları da opera bale ile tanıştıran ANTDOB, Heidi’yi 10 Ocak’ta da sahneleyecek.

Çocukların büyük beğeni ile izlediği eserin rejisörlüğünü Doğan Çelik yaparken; müzik sorumluluğu ise Valentina Samoila ve Onur Altıparmak’a, dekor tasarımı ve kostüm uyarlaması Ömer Gündüz’e, koreografi Mehmet Sipahi’ye ve ışık ise Mustafa Eski’ye ait. Eserde; hayatın en zor anlarında bile insanın yaşamına güzelliklerin girebileceğini çocuklara özgü bir dille anlatmayı başaran Heidi ‘yi Heyecan G. Ceylan canlandırıyor.Peter’i Özhan Gümüş, Rottenmeir’ı Pınar Gümüş, Büyükbaba’yı Zafer İşgören, Clara ‘yı Serap Demirhan, Dete Teyze’yi Oya Vural, Seselman’ı Onur Alpaslan, Büyükanne’yi Sinem S.Baddal, Rahip’i Ferdi Uslu ve Doktor’u Mahir Seyrek oynuyor.


Mekan: Haşim İşcan Kültür Merkezi
Adres: Muratpaşa Mah.Evliya Çelebi Cad.Eski Hal Kavşağı / Antalya
Tel: 0242.244 24 46
Bilet Fiyatı: 5 TL

Yorumlar
"Heidi - Müzikli Çocuk Oyunu" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Heidi - Müzikli Çocuk Oyunu ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.