ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kırılgan Bakışlar

Demet Duyuler Doğan isimli üyemizin Kırılgan Bakışlar isimli kitabı çıktı.

6.12.2010

Kırılgan Bakışlar

Demet Duyuler Doğan



Adana ili Kozan ilçesi Faydalı Köyü doğumlu. Adana Cengiz Topel İlkokulu, Adana Kız Lisesi (orta okul ve lise) ve Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalında öğrenim gördü. Halen öğrenim gördüğü Eğitim Fakültesinde İdare Amiri ve İlköğretim Bölüm Şefi olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.

Şiirleri, Söylem, Tay, Mavi, Tersakan Toros, Amanos Yazıları, Turunç, BH Sanat gibi edebiyat dergilerinde ve Yeni Adana Gazetesi Edebiyat ve Sanat Sayfası ile Sivas Postası Poyraz Edebiyat Sanat Kültür dergisinde, Edebiyat Defteri Yıllıklarında ve Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’nın Mavi Gül isimli kitabında yayımlandı. Ceyhan Şairler Ozanlar Yazarlar Derneğinin Düzenlediği “1.Yılankale Şahmaran Şiir Yarışması” etkinliğinde serbest vezin dalında 3.lük ödülü aldı.

İlk şiir kitabı ’İçimdeki Çığlık Dışımdaki Sessizlik’ Ekim 2008’de , ikinci şiir Kitabı “Kırılgan Bakışlar” Kasım 2010’da Karahan Kitabevi tarafından yayımlandı.

“İçimdeki Çığlık Dışımdaki Sessizlik” isimli şiir kitabından elde edilen gelir Adana ili Beyceli Köyü ve Boynuyoğun köyü ilköğretim okullarına bağışlanmıştır. “Kırılgan Bakışlar” dan da elde edilecek gelir yine bir eğitim kurumuna bağışlanacaktır.

Yorumlar
Mesaj Yaz 14.12.2010 13:27:03
Duyarlılığınıza teşekkür ediyorum arkadaşlarım.Aynı yer ve gökyüzünü paylaştığımız süre içerisinde nice güzel paylaşımlarda buluşmak dileğimle ve daim dostlukla sevgiler

Mesaj Yaz 10.12.2010 23:38:56
sevgili demet duyuler kutlarım kitabınızı nice başarılı kitaplara doğru dileğimle
sevgilerimle


Mesaj Yaz 9.12.2010 14:51:00
Başarılar dilerim, yolunuz açık olsun efendim.

Mesaj Yaz 8.12.2010 11:34:35
Nice başarılı çalışmalara..


Saygılar


Mesaj Yaz 7.12.2010 16:34:03
Tebriklerimle, kalabalıklara karışması dileğimle.

Yenilerine doğru olsun yolunuz

Sevgiler



Yorum Yapın

Kırılgan Bakışlar ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.