ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Muhsin Omurca 'Cennete bir iki-Turkenhimmel' Stand-up Gösterisi

İstanbul Alman Başkonsolosu Brita Wagener himayesinde, Beşiktaş Belediyesi işbirliğiyle ve Lamia Congress & Event Management organizasyonunda 06-07 Aralık tarihlerinde Muhsin Omurca'nın 'Cennetebiriki-Turkenhimmel' adlı stand up gösterisi izlenebilir.

4.12.2010

Muhsin Omurca 'Cennete bir iki-Turkenhimmel' Stand-up Gösterisi

İstanbul Alman Başkonsolosu Brita Wagener himayesinde, Beşiktaş Belediyesi işbirliğiyle ve Lamia Congress & Event Management organizasyonunda 06-07 Aralık tarihlerinde Muhsin Omurca’nın ’Cennetebiriki-Turkenhimmel’ adlı stand up gösterisi izlenebilir.

Türk-Alman kabaresinin kurucusu ve öncüsü olan tanınmış komedyen ve karikatürist Mussin Omurca, Avrupa’nın birçok şehrinde başarıyla sergilediği gösterisini 6 Aralık’ta Almanca, 7 Aralık’ta ise Türkçe olarak sunacaktır.

Keskin zekası, otantik, eğlenceli ve samimi tavırları ile Muhsin Omurca 1998’de Alman Kabare Özel Ödülü ile ödüllendirildi.

Oyunun içeriği isminden de anlaşılacağı gibi Türklerin Urfa’da oluşturduğu, yenmesi yasaklanan Elmayı yiyerek üremeyi sağlayan Adem ile Havva’nın hikayesiyle başlıyor. Vatanseverlik, milliyetçilik, aşk ve sadakat gibi kavramları kendi tarzı ironi ile ve Alman Türk uluslarını karşılaştırarak ilerliyor.


Mekan: Akatlar Kültür Merkezi
Adres: Adres: Zeytinoğlu Caddesi 8, Etiler
Tel: (0212) 351 93 84
Ücret:30 TL

Yorumlar
Mesaj Yaz 6.12.2010 16:12:45
Zamani olanlarin gidip izlemelerini tavsiye ederim. Kendim gittim izledim, cok basarili buldugum bir kabaretist...


Yorum Yapın

Muhsin Omurca 'Cennete bir iki-Turkenhimmel' Stand-up Gösterisi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.