ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Soner Sarıkabadayı Konseri

Yaz boyunca yoğun konser programı ile büyük kitlerle ulaşan, Pop müziğin yeni yıldızı Soner Sarıkabadayı, İstanbul Anadolu yakasındaki ilk konserini vermeye hazırlanıyor. Soner Sarıkabadayı dinleyicilerini muhteşem bir sahne performansı ve sürprizler bekliyor.

11.11.2010

Soner Sarıkabadayı Konseri

BUZ, PAS ve son olarak SADEM isimli şarkıları ile 2010 yılının en dikkat çeken besteci ve yorumcusu Soner Sarıkabadayı, Bostancı Gösteri Merkezi’nde 27 Kasım 2010 Cumartesi günü saat 21.00’de sahneye çıkacak.

Sanatçı konserde kendi bestelerinden; Uçurum, İki Medeni İnsan, Kasaba, Bu Böyle, Sallana Sallana, Külah, Koparılan Çiçekler, Çifte Kavrulmuş, Açık Adres, La Fontaine, Hayat Sana Güzel, Mantık Evliliği, Şarkı, Merhaba Merhaba gibi son yıllara damgasını vuran şarkılarını seslendirecek.


Yer:Bostancı Gösteri Merkezi
Adres: Mehmet Şevki Paşa Cad. Lunapark Yanı İstanbul
Bilet Fiyatları: 1. Kategori: 56,00 TL
2. Kategori: 45,00 TL
3. Kategori: 34,00 TL
4. Kategori: 28,50 TL Sahne Önü Ayakta

Yorumlar
Mesaj Yaz 14.11.2010 18:35:42
Pop müziği ben de fazla sevmem...ama bu adamın yorum kabiliyeti yüksek...İnsanların içine giriyor ses tonu...Girmeyen varsa da,o da istemiyordur:)

Bilet fiyatları demişken,artık şarkıcıların kazanç kapısı sadece konser ve de reklamlardır...Bunu da düşünerek yorum yapmak lazım...

Böyle,kapital aşığı olmaya çalışan bir ülkede de,böyle şeylerin olması her zaman mümkündür..!


Mesaj Yaz 11.11.2010 14:39:53
çok haklısın mirim her taraf pop kaynıyor sonra da fazıl say'a kızıyorlar


Yorum Yapın

Soner Sarıkabadayı Konseri ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.