ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

EDEBİYAT DEFTERİ KÜTÜPHANESİ TESLİM TÖRENİ

2.11.2010

EDEBİYAT DEFTERİ KÜTÜPHANESİ TESLİM TÖRENİ

EDEBİYATDEFTERİ SİTESİ KÜTÜPHANESİ


Sevgili Edebiyat Defteri Dostlarımıza;

4 Eylül 2010 tarihinde, Mustafa Sakarya’ nın , Edebiyat Defteri sitemizde başlatılan “ Kitap Bağış Kampanyası “ ile ilgili yazıdan bugüne, yaklaşık 2 aya yakın bir zaman geçti. Zaman içinde, Mustafa Sakarya ile benim yazmış olduğum yazılarda, konu hakkında sizleri bilgilendirmeye çalıştık.

Sitemizin değerli yöneticileri de bu konuda, bizimle devamlı iletişim halinde oldular ve yardımlarını esirgemeyeceklerini belirttiler. Bugün gelinen nokta gerçekten çok sevindirici. Bu kampanyayı daha uzun bir zaman dilimine yaymak isterdik fakat gelen kitap sayısı açısından yeterli olacağını düşündüğümüzden bir tarih koyma gereği duyduk. İlk kez sitemizde başlayan bu kampanyanın, artarak başka okullarda da yapılması en büyük arzumuzdur.

05 Kasım 2010 Cuma günü, saat 11.00 ‘ de, Bolu Yunus Emre İlköğretim okulunda, kütüphanemiz için düzenlenecek törene, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Kampanyanın öncülüğünü yapan Sevgili Mustafa Sakarya, Sitemiz yöneticilerinden siteyi temsilen, Sevgili Secaattin ÖZTÜRK ve benim katılımım ile tören düzenlenecektir. Kitap bağışı ile ilgili katılımcılara ait isimler ayrıca sizlere duyurulacaktır.

Sevgi ve saygılarımla,

Nermin KAÇAR



Yorumlar
Mesaj Yaz 8.11.2010 00:22:24
adı geçen herkese ve yardım eden herkese kocaman ALKIŞ...

Mesaj Yaz 7.11.2010 23:23:59
Ben özellikle Mustafa Sakarya kardeşime teşekkür ederim...Onu tanımış olmak benim için çok büyük şans..Kendisi için çok özel bir yazı yazılmalı diye düşünüyorum.Ayrıca yeni yılda kendisine edebiyat defteri adına yılın ödülünün verilmesini de önereceğim bütün dostlara

bunun yanında asıl teşekkürü Habip DAĞ (Ansızın)a etmöek gerektiğini de vurgulamak isterim...Gece yarısı edebiyat defteri kalemlerini hasta hasta giderek kargoya vermesi..Kampanyaya 60 kitap ile katılması ve " ne gerekiyorsa yapılsın " diyerek kesin taimat vermesi gönül adamlılığının bir göstergesi...

Tören konuşmamda da söylediğim gibi Habip Dağ diye hayallerinin ufku geniş bir adam,edebiyat defteri gibi kültür hayatında çok önemli biryeri olan bu siteyi kurmakla nice çocuklara,nice yaralı yüreklere ışık olmayı başarmıştır...

Nermin Kaçar kardeşimizin ve sevgili eşinin de hakkını vermek gerek,O kadar uygun bir okul seçmişler ki ...Helal olsun dedim...Ve Başta okul müdürrü İrfan bey olmak üzre,müdür yardımcısı hanım efendiye,diğer öğretmen arkadaşlara,o can çocuklara üyesi olmaktan gurur duyduğum edebiyat defteri ailesi adına bir kez daha teşekkür ederim...

Bir teşekkür de sevgili LAZ UŞAĞI (Selahattin Köse)na...
ben bir ceza kesmiş 20 kitap demiştim
O edebiyat defterine yirmi kitap olmaz,hele hele Laz uşağına hiç uygun bir ceza değil,yakışanı yaparız demişti.Kampanyanın en yüksek kitap bağışını Laz uşağı ağabeyimiz yaptı...Miktarını yazarsam belki darılır ama hoş görüsünüe sığınarak ip ucu vereyim. üç yüzden çok beş yüzden az...
Teşekkürler ağabe

İlklerin öncülüğünü bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daima Edebiyat defteri .com ailesi gerçekleştirecektir..Çünkü edebiyat defteri bir aile sitesi...Bu ilklerin güz<elliğini yaşatan Nermin ve Mustafa kardeşimize
Sitemizin sahibi be sanalın imparatoru diye takıldığımız Sayın Ansızına bir kez daha teşekkürler...
daha çok şeyler yapacağız hep birlikte...Sevgilerle...


Mesaj Yaz 5.11.2010 20:26:47
YAZIYI NE YAZIK Kİİ ŞİMDİ GÖRDÜM ÖYLE MUTLU OLDUM Kİ ANLATAMAM HEPİNİZİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM SAĞOLUN VAROLUN EVET ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK HEP BERABER HADİ EDEBİYAT DEFTERİ HADİ SEVGİLERİMLE

Mesaj Yaz 5.11.2010 19:49:14
AZ ÖNCE YAZMADIĞIMI HATIRLADIM. BU GÜZEL TÖRENİN EV SAHİPLİĞİNİ YAPAN OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN İRFAN BEYE, DİLEK HANIMA VE BÜTÜN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM. ÇOK GÜZEL BİR TÖREN OLDU. DUYGULANDIK, UMUTLANDIK. ÖĞRENCİLERİN GÖZLERİNDEKİ SEVİNCİ GÖRMEK DAHA DA ŞEVK VERDİ HEPİMİZE. AYRICA, SANAL DA OLSA BAŞLAYAN DOSTLUKLARIN SONUNDA ÇOK DEĞERLİ İKİ DOSTU TANIMAK ONUR VERDİ BANA.

Mesaj Yaz 5.11.2010 19:28:26
SEVGİLİ DOSTLARIM,

ÖNCELİKLE BU KİTAP KAMPANYASININ FİKİR SAHİBİ, OLAN DEĞERLİ ARKADAŞIM MUSTAFA SAKARYA' YA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM. ASLINDA BİR MANADA, BU BAŞARI ONUN BAŞARISI. BU KAMPANYADA YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYAN VE FEDAKARCA YARDIMLARINI EKSİK ETMEYEN DEĞERLİ SİTE DOSTLARIMA VE DEĞERLİ YÖNETİCİLERİMİZE MİNNETTARIZ. BUGÜN, ÇOK DUYGULU ANLAR YAŞADIK. GÖNLÜMÜZ ORADA HEPİNİZİN YANIMIZDA OLMASINI İSTERDİK. ASLINDA ORADAYDINIZ. GÖNDERDİĞİNİZ KİTAPLARLA BİRLİKTEYDİNİZ. BU KAMPANYADA BÜYÜK BİR ZEVKLE ÇALIŞMAYA GAYRET GÖSTERDİM. EKSİKLİKLERİMİZ OLDU İSE HEPİNİZDEN AYRI AYRI ÖZÜR DİLİYORUM. EN YAKIN ZAMANDA, BİR YAZI İLE BAĞIŞ YAPAN ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİNİ BİR YAZI İLE VE RESİMLERLE DUYURACAĞIZ. İYİ Kİ BURADAYIM. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM. BİZ KOSKOCAMAN BİR AİLEYİZ. SEVGİ VE SAYGILARIMLA

İYİ Kİ VARSIN EDEBİYAT DEFTERİ


Mesaj Yaz 5.11.2010 19:24:05
OKULUMUZ İÇİN DÜZENLENEN KİTAP BAĞIŞI KAMPANYASININ ÖNCÜLÜĞÜNÜ YAPAN MUSTAFA SAKARYA BEYE, SECAATTİN ÖZTÜRK BEYE, NERMİN KAÇAR HANIMA, EDEBİYAT DEFTERİ SİTESİ YÖNETİCİ VE ÜYELERİNE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM.
SAYGILARIMLA

İRFAN ÖZKAN
YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRÜ


Mesaj Yaz 5.11.2010 18:51:50
Değerli arkadaşım, kampanya çerçevesinde çok çalıştığını, bu işi severek ve isteyerek yaptığını, yaşadığın heyecanı biliyorum. Bizler de site üyeleri olarak böyle bir etkinlikle sitemizin adının anılmasına içtenlikle sevindik. Bu gibi etkinliklerin artarak devam etmesi dileğimizdir. Emeği geçen bütün arkadaşlarımı kutlarım.

Sevgi ve saygımla...


Mesaj Yaz 5.11.2010 16:12:43
KITAP GUZEL SEY VE KAMPANYALAR DEVAM ETMELI ELINDE KITAPLARI OLANLAR VERMELI OKULALRA BAGISDA BULUNMALI O KADAR OKULLARDA KITAPSIZ YERLER VARKI DOGUDA HIC OKULSUZ YERLER VAR VE KITAPSIZ OKULLAR BU KAMPANYAYI YAPANLARA TESEKKURLER.

Mesaj Yaz 5.11.2010 07:16:23
Cok güzel.harikasiniz efendim.böyle güzel projeleriniz göz kamaştırıyor.bizim mardinede yardim ve kitap desteklerinizı bekleriz.cok saygılar.hepinizi tek tek cani gönülden kutluyorum.harika bi site zaten.birde böyle güzellikler olunca
Insan daha bi seviniyor.hürmetler


Mesaj Yaz 4.11.2010 09:16:11
iyiki buraya gelmişim ve iyiki tanımışım bütün defter ahalisini çok güzel işlere imza atılıyor daha da güzelleri de olur inş.

Mesaj Yaz 3.11.2010 20:02:59
her emek alkışı hak eder ve sizi kocaman alkışlıyoruz...


gönlünüzce...

dua ile ...


Mesaj Yaz 3.11.2010 14:05:02
SİZİN BU ADIMIZIN ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK TEŞKİL EDECEKTİR HEPİMİZİ..

yENİDEN YENİDEN YOLUNUZ AÇIK OLSUN ....


Mesaj Yaz 3.11.2010 13:55:21
iYİKİ VARSIN EDEBİYAT DEFTERİ...

Mesaj Yaz 3.11.2010 11:32:42
mustafa sakaryanın güzel bir yazısıyla başladı. nermin kardeşimin büyük emekleriyle sevindirici sona gelindi....edebiyat defteri sevenleriyle devasalaştı....başlıyoruz dendi.....ve bitti....bizlere yakışanda buydu.....emeği geçen herkesi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum.....

Mesaj Yaz 3.11.2010 09:04:41
İşlerimin çokluğu zamanımın azlığı nedeniyle üyesi olduğum defterin çalışmalarını tam olarak takip edemediğim gerçeği hasıl olmaktadır.
Daha önce böyle bir kampanyaya katılamamam benim için ayıp sayılacak bir eksiklikti.
Bir kardeşimizin beni arayıp böyle bir çalışmanın yapılacağını anlatması,banada bu kamsamda düşen görevi söylemesi üzerine duygulandığımı heyecanlandığımı ,bu etkinlikte anımsandığımın gururunu yaşadım.
Elimden geleni yapacağıma,bu benim için bir görev olacağını arkadaşıma ilettim bu bağlamda benimde karınca kararınca yardımlarımın açıklanan günden önce adrese ulaştırdığımın heyecanıyla emeği geçen herkese saygılar sunarım..


Mesaj Yaz 3.11.2010 07:47:35
Bu ayrıntı dikkate değer bir çalışma kutlarım emeği geçenleri sevgili Secaattin Öztürk dostumada selam ve saygılarımla.

Mesaj Yaz 2.11.2010 23:46:32
BU GÜZEL ÇALIŞMADA ÖNCÜLÜK ETTİĞİNİZ VE BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN SİTE YÖNETİMİ OLARAK BİZ DE SİZE VE GÖNÜLDEN DESTEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ SAYIN NERMİN HANIM.


SEVGİ VE SAYGILARIMIZLA...


Mesaj Yaz 2.11.2010 22:41:22
SİTEMİZ DEĞERLİ YÖNETİCİLERİMİZE VE SİTEMİZ DEĞERLİ ÜYELERİNE, BU KONUDA GÖSTERDİKLERİ DUYARLILIKTAN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM. BİZ BİRLİKTE DAHA ÇOK GÜZEL ETKİNLİKLERE İMZA ATACAĞIZ.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA



Yorum Yapın

EDEBİYAT DEFTERİ KÜTÜPHANESİ TESLİM TÖRENİ ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.