Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi

 Alakalı resimli kitaplar

Ekonomi Kitabı - Ekonomi Kitapları

Ekonomi konu başlığında toplam 1527 kitap bulunuyor.
Aşağıdaki Ekonomi kitaplar "alfabetik" sıraya göre listelenmektedir.
Adem Kaya

Gazi Kitabevi

İş hukuku ve teorisi çözümlü sorular Sosyal Güvenlik Hukuku ve teorisi çözümlü sorular çalışma ekonomisi çözümlü sorular Sosyal politika çözümlü sorular çalışma psikolojisi ve sosyolojisi       »»
Meriç Subaşı Ertekin

Umuttepe

Dünya ekonomisinde küresel güç haline gelen Çin, 21. yüzyılın en önemli gelişmelerinden biridir. Reformlardan önce Çin, çok fakir, büyük ölçüde verimsiz ve küresel ekonomiden nispeten uzak politikalar yürüten bir ülkeydi. 1978 yılında ekonomik reformları uygulamaya başlayarak merkezi planlı ekonomiden piyasaya dayalı bir ekonomiye geçti ve hızlı ekonomik ve sosyal gelişm..»»
Kolektif

İyi Düşün Yayınları

Avrupa Parlamentosu Dış Politika Direktörlüğü tarafından yayınlanan bu rapor, Çin’in, küresel ekonomik ilişkilerinin kapsamlı bir resmini ortaya koyarken AB ile olan ilişkilerine daha detaylı bir bakış açısı sunuyor. Dünyanın en büyük ihracatçısı ve ikinci en büyük ithalatçısı olarak küresel ticaretin merkezinde duran Çin’in küresel yönetimde, kurallara dayalı uluslarar..»»
Sadun Aren

Gerçek Yayınevi

EKONOM? EL K?TABI 100 SORUDA»»
Sadun Aren

Gerçek Yayınevi

100 Soruda Ekonomi El Kitabı (Türkiye Ekonomisinden Örneklerle) »»
Sadun Aren

İmge Kitabevi

Kökü 16. yüzyıla dayanan iktisat biliminin Türkiye`ye gelmesi 19. yüzyılın sonunu bulmuştur. Bu gecikmişlik, bu bilim dalının üniversiter eğitimde kendine yer bulmasını da çok ertelemiştir. Bunun kaçınılmaz sonucu, Türkiye`de iktisadi düşüncenin, iktisat yazınının ve iktisatça düşünmenin güdük kalmasıdır.

Türkçe yayınlanmış iktisat kitaplarının büyük çoğunluğunun çeviri veya yabancı kaynak..»»

Şerafettin Pektaş

Ulak Yayıncılık

Kitap, Osmanlı'nın bir göçebe-atlı beylikten bir devlete ve imparatorluğa dönüşümünü ve bu dönüşümde sosyo-ekonomik faktörlerin oynadığı rolü ele almaktadır. Ortaçağ'da kurulan diğer devletler gibi, din-tarım imparatorluğu özelliği gösteren Osmanlı Devleti, savaşla kurulmuş, savaşla ayakta kalabilmiş ve diğer imparatorluklar gibi o da savaşla yıkılmıştır. Haraca dayalı bir hakimiyet politikası izl..»»
Şerafettin Pektaş

Ulak Yayıncılık

Kitap, Osmanlı’nın bir göçebe-atlı beylikten bir devlete ve imparatorluğa dönüşümünü ve bu dönüşümde sosyo-ekonomik faktörlerin oynadığı rolü ele almaktadır. Ortaçağ’da kurulan diğer devletler gibi, din-tarım imparatorluğu özelliği gösteren Osmanlı Devleti, savaşla kurulmuş, savaşla ayakta kalabilmiş ve diğer imparatorluklar gibi o da savaşla yıkılmıştır. Haraca dayalı bir hakimiyet politikası ..»»
Şafak Altun

Hayat Yayınları

Serbest Ticaret Anlaşması ve Tanzimat Fermanı'yla kapılarını Batı'ya açan Osmanlı ekonomisi, ilk kez kapitalist bir zihniyet dünyasıyla karşı karşıya kalmıştı. Bu öyle yeni bir dünyaydı ki, bünyesinde bulundurmadığı yeni kurumlara yer vermek zorundaydı. İlk Batı usûlü mağazalar, dışarıdan alınan ilk borçla yapılan saraylar, ilk şirket, ilk demiryolu ve ilk telgraf hattı... İşte hep bu dönemin so..»»
Meltem Tekerek

Berikan Yayınları

"Dünyanın neresine bakarsanız ekonomik gelişmelerin sosyal ve siyasi hayata yoğun bir şekilde etkilerine şahit olursunuz. Türkiye’de de Cumhuriyetin kuruluşundan itibaren yaşanan ekonomik gelişmelerin bir takım politika değişikliklerine sebep olduğu görülür. 1960, 1971, 1980 yıllarında gerçekleştirilen askeri müdahalelerin yaşanan ekonomik krizlerin hemen arkasından gerçekleşmesinin tesadüf olmadı..»»
 « Önceki sayfa   1   2   3   4   5   6   Sonraki sayfa » 
Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.
Kapat Çerez Politikamız